fbpx

Avantajele colaborarii

cu City Travels

 • -Promptitudine in transmiterea ofertelor
 • -Diversitatea ofertelor si garantia calitatii serviciilor turistice
 • -Consiliere & Informare in incercarea de a gasi cea mai buna varianta , sfaturi si acordarea de informatii cu privire la destinatie, conditii de calatorie
 • -Cunoasterea destinatiei alese de catre agentul de turism permite oferirea de informatii pertinente si detaliate (orarele mijloacelor de transport, locatii de vizitat, diverse costuri locale, bacsisuri, excursii optionale etc)
 • -Obtinerea de vize/ sau suport in acest sens si asigurarea de ghid specializat sau insotitor de grup care are responsabilitatea sigurantei turistilor si a bunei desfasurari a calatoriei.
 • -Eficienta – economisirea timpului necesar pentru documentare, pregatirea pe cont propriu a unei calatorii, achizitioarea pachetului separat (cazare, transport, masa, excursii optionale) necesita mult stres si ore petrecute individual in fata calculatorului.
 • -Modificarea datelor de calatorie prin contact direct cu agentia / sau efectuarea de upgrade la clasa superioara a biletului de avion si alte cerinte speciale in ce priveste cazarea, masa etc prin contact direct cu agentia, nefiind necesare contactarea pe rand a fiecarui furnizor: companie aeriana, unitate hoteliera etc.
 • -Tarife speciale mai ales la pachetele ce au toate serviciile incluse, datorita faptului ca la baza conceperii pachetului stau contingentele mari cumparate de la furnizorii de servicii turistice, precum si tarife preferentiale , discounturi si facilitati pentru angajatii societatii Dumneavoastra.
 • -Estimarea bugetului total necesar vacantei inca din momentul achizitionarii acesteia, fara surpriza unor costuri ascunse ce obliga turistul la plata acestora la destinatie
 • -O buna informare despre cele mai bune oferte de early booking, last minute si alte discount – uri si oferte speciale lansate pe piata, astfel incat sa fiti permanent informat si sa va bucurati de cele mai bune variante de petrecere a vacantei/calatoriei Dumneavoastra.
 • -Servicii complete, tarife scazute, siguranta, facilitati de plata in rate sau la termene stabilite, servicii locale aditionale (transferuri, inchirieri masini, excursii, asistenta turistica si tururi de oras, rezervari de bilete la teatre, etc.)
 • -Posibilitatea de a incheia pe langa asigurarea medicala si o asigurare storno pentru acoperirea pierderilor cauzate in urma anularii calatoriei datorita unor evenimente neprevazute, lucru care permite rambursarea sumei platite.

 

Agentia de turism City Travels e specializata in vanzarea vacantelor exotice personalizate. Va recomandam cele mai bune pachete (zbor, cazare si transfer aeroport –toate incluse in pret) pentru destinatii exotice,  oferte pentru luna de miere exotica, vacante exotice all inclusive, oferte de vacante exotice de lux, vacante exotice last minute si oferte speciale sejururi exotice pentru 2020-2021 la cele mai bune preturi cu toate taxele incluse. 

Va multumim pentru timpul pe care ni-l acordati si speram ca acesta sa fie primul pas catre o relatie de lunga durata, de care suntem siguri ca vor beneficia ambele parti!