Conditii de calatorie Indonezia

Conditii de calatorie Indonezia

Cetatenii romani au nevoie de viza de intrare in Indonezia, indiferent de tipul calatoriei, inclusiv pentru tranzit.

Atentie! Cetatenii romani, detinatori de pasapoarte temporare au obligatia sa obtina, anterior deplasarii in Indonezia, viza de la misiunile diplomatice ale Indoneziei in strainatate. Facilitatea Visa On Arrival NU se aplică pentru posesorii de pasapoarte temporare.

Indiferent de tipul de pasaport, inainte de a calatori in Indonezia trebuie sa va asigurati ca pasaportul dumneavoastra este valabil cel putin 6 luni de la momentul intrarii pe teritoriul acestui stat.

Cetatenii romani au obligatia ca, dupa intrarea pe teritoriul Indoneziei, sa se prezinte la oficiul local al politiei pentru inregistrarea sederii.

La plecarea din Indonezia trebuie platita o taxa de aeroport in valoare de aproximativ 20 USD. Pentru cursele interne taxa este de aproximativ 4 USD.

In Bali se inregistreaza doua anotimpuri, sezonul umed (octombrie – martie) si cel uscat (aprilie – septembrie), dar temperatura medie de-a lungul anului este de 30 de grade Celsius. Cea mai scazuta temperatura, inregistrata pe culmile muntilor de pe insula, este de 18 grade. Perioada dinainte de Craciun si dupa Revelion, cat si lunile iulie si august constituie sezonul cel mai aglomerat, in care insula este plina de turisti din toata lumea. Cum vremea este excelenta tot anul, puteti incerca sa evitati aglomeratia planificandu-va vacanta in afara sezonului.

Posteaza Discutie

Fii primul care comenteaza “Conditii de calatorie Indonezia”