Conditii de calatorie Singapore

Conditii de calatorie Singapore

Cetatenilor romani care intra pe teritoriul Republicii Singapore pentru turism, vizita, afaceri, activitati sportive, li se va permite intrarea pe teritoriul acestui stat fara viza pentru o perioada de 90 de zile in decurs de 6 luni.
Atentie: Pasaportul electronic sau temporar romanesc trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni la data iesirii din Singapore. Aceasta conditie trebuie riguros respectata si la deplasarea in celelalte state din regiune.
Perioada legala de sedere poate fi prelungita printr-o cerere adresata autoritatilor de imigrari din Republica Singapore.
Pentru verificarea conditiilor particulare de intrare prevazute de legislatia nationala singaporeza recomandam consultarea informatiilor oficiale furnizate pe pagina web a Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Singapore: www.mfa.gov.sg . Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani, care intentioneaza sa ramana pentru o perioada indelungata pe teritoriul acestui stat, sa isi anunte prezenta la Ambasada Romaniei in Singapore (singapore@mae.ro), comunicand coordonatele personale, pentru a putea fi contactati in situatii de urgenta.

Posteaza Discutie

Fii primul care comenteaza “Conditii de calatorie Singapore”