Maroc

Oferte Vacante Maroc
Atracții turistice
Condiții de Călătorie

Oferte Vacante si Circuite Maroc, Zbor inclus  din Bucuresti ! Alege ofertele City Travels!  

Marrakech-ul, cu una dintre cele mai frumoase oaze de pe continentul african – Villa Majorelle a lui Yves St.Laurent – impresioneaza prin faptul ca este complet vopsit in aramiu.  Cu stradute intortocheate, un bazar, o pestera a lui Ali Baba si un puls vibrant al orasului, aici vei fi intampinat de un stil de viata complet diferit fata de ce stiai pana acum.  
Marrakech este un oras in care se imbina foarte bine traditionalul – medina cu palatele, medresele, bazarurile si riadurile cu modernul cu ale lui baruri, cluburi si hoteluri de lux.

Casablanca, considerat centrul economic al tarii,  este un oras cosmopolit, modern. Celebru pentru ca aici s-au filmat scene din filmul care ii poarta numele, orasul impresioneaza prin modernitate, bulevarde largi, animate si cladiri bine intretinute, inalte, de culoare alba, iar cei care cauta aici imaginea din film vor fi putin dezamagiti.

Rabat este actuala capitala a Marocului, mica bijuterie cu arhitectura coloniala, cu bulevarde largi si cu o atmosfera linistita si prietenoasa. Medina din Rabat impresioneaza prin casele cu ziduri sunt vopsite predominant in albastru, cu magazine traditionale, cu surprinzatoare galerii de arta si cu foarte multe pisici. 

 

Oferte Vacante si Circuite Maroc, Zbor inclus  din Bucuresti  Alege ofertele City Travels!  

Accesand link-ul de mai jos aveti toate informatiile:

https://www.mae.ro/travel-conditions/3726

Oferte Vacante si Circuite Maroc, Zbor inclus  din Bucuresti  Alege ofertele City Travels!  

Sortează după

Unde doresti sa calatoresti?

  Cere o ofertă personalizată

  Nume si Prenume(câmp obligatoriu)

  Email(câmp obligatoriu)

  Telefon

  Dată plecare

  Nr. Adulti

  Nr. Copii

  Dată naștere copii

  Alte mențiuni: aeroport de plecare, nr. nopți, buget de persoana*


  Proceed Booking