fbpx

Echipa

cu City Travels

Fie ca doriti sa plecati intr-o calatorie de afaceri sau sa evadati pentru cateva zile intr-o capitala europeana, sa mergeti la ski cu prietenii sau sa planificati luna de miere intr-o destinatie exotica, ati ajuns exact unde trebuie … la City Travels, consilierul dumneavoastra personal in materie de calatorii!

Scopul nostru este ca dumneavoastra sa fiti multumiti de vacanta aleasa. Stim ca doriti experiente memorabile pe care sa vi le amintiti cu placere intreaga viata!

Ne mandrim cu o echipa formata din oameni bine pregatiti, cu solide cunostinte in domeniul turismului, pregatita oricand sa va raspunda la intrebari sau nelamuriri si sa va ofere cele mai bune oferte de calatorie.

Agentia de turism City Travels e specializata in vanzarea vacantelor exotice personalizate.

Va recomandam cele mai bune pachete (zbor, cazare si transfer aeroport -toate incluse in pret) pentru destinatii exotice, oferte pentru luna de miere exotica, vacante exotice all inclusive, oferte de vacante exotice de lux, vacante exotice last minute si oferte speciale sejururi exotice pentru 2020-2021 la cele mai bune preturi cu toate taxele incluse.

Ciocan Alina

Functia: Consultant Turism

Nr. telefon: 0728 – 995.297

Email: alina@citytravels.ro

Chiruta Lavinia

Functia: Consultant Turism

Nr. telefon: 0728 – 995.296

Email: lavinia@citytravels.ro

Pop Ramona

Functia: Consultant Turism

Nr. telefon: 0264 – 439.459

Email: ramona@citytravels.ro