Romania

Nu exista nici un tur disponibil pentru aceasta locatie, ora si / sau data selectata insa va putem face o oferta personalizata. Va rog sa ne trimiteti mai multe informatii despre oferta dorita la adresa de e-mail: contact@citytravels.ro

  Total: Nici un Sejur gasit .    VizualizareToate

  Cauta un Sejur

  Nu este ceea ce cautati? Incercati din nou cautarea

  Prezentare Romania – România, situata în Europa de Est, în Peninsula Balcanică, are o populaţie de 22 de milioane de locuitori, Cazare Romania avand vecini la est şi nord Moldova şi Ucraina, la sud-est – Marea Neagră, la sud – Bulgaria, la sud-vest – Serbia şi Muntenegru – şi la vest Ungaria.
  Din punct de vedere geografic, ţara este împărţită în patru zone: Transilvania, Moldova, Ţara Românească şi Dobrogea.

  Litoralul romanesc al Marii Negre, supranumit si Riviera romaneasca, se intinde pe o lungime de 245 de km si include cel mai mare port românesc, Constanţa.

  Capitala României si cel mai mare oras cu o populatie de peste 2 milioane locuitori este Bucureşti.Din 1 ianuarie 2007 Romania este stat membru al NATO, ONU si din ianuarie 2007 a Uniunii Europene
  Climatul este temperat-continental, cu ierni pline de zăpadă şi veri calde. Este o destinaţie turistică tot anul.

  Cu o lungă şi distinsă istorie, România este un tezaur de cultură, artă şi frumuseţe naturală. În ciuda greutăţilor şi a provocărilor de a fi o ţară în dezvoltare, frumuseţea României este magnifică prin mulţimea de monumente, tradiţii şi locuri culturale moştenite.

  România este unicul loc în lume unde mai multe Manastiri Ortodoxe cu exteriorul lor remarcabil si cu frescele interioare au fost păstrate şi transmise din timpuri medievale, iar datorită unicităţii şi valorii artistice ele au fost adăugate în 1993 în Lista Internaţională a Moştenirilor a UNESCO.

  • Bran – Castelul lui Dracula
  • Castelul Bran

  Într-adevăr, nu este nici un alt loc pe pământ unde un astfel de grup de mănăstiri, precum Voronet, Moldovita, Sucevita, Humor, Probota, Putna mai pot fi observate cu o calitate atât de înaltă a frescelor exterioare. Folosind culori precum Albastrul de Voroneţ, Roşul de Humor sau Verdele de Arbore, pictorii (majoritatea necunoscuţi) au descris poveştile biblice ale pământului şi ale raiului, scene din viaţa Sfintei Fecioare şi a lui Iisus Hristos, povestiri despre începuturile omenirii şi viaţa după moarte.

  Un alt grup îl reprezintă Bisericile din Lemn din Maramures, exemple unice care combină stilul gotic cu tradiţionala construcţie din lemn. Cele mai multe din aceste clădiri au fost construite în timpul secolelor al XVIII-lea şi al XIX-lea, în locul bisericilor vechi care nu mai existau. Cele prezente sunt făcute din buşteni groşi, sunt destul de mici, întunecate în interior şi pictate cu scene biblice. Trăsăturile principale sunt turla înaltă deasupra intrării şi acoperişul masiv care pare să micşoreze corpul principal al edificiului. Au fost adăugate în Lista Internaţională a Moştenirilor Culturale a UNESCO în 1999.

  Se incarca Harti
  Vizualizare
  Normal Miezul noptii Festival familie Open dark Riverside Ozan
  Locatia mea Ecran complet
  0
  Connecting
  Te rog să aștepți...
  Trimiteti un mesaj?

  Ne pare rau, suntem offline acum. Trimiteti va rugam un mesaj.

  Numele Dvs.
  * Email
  Cu ce va putem ajuta?
  Telefon
  Subiect
  Trimite Mesaj

  Aveti nevoie de ajutor? Discutati cu noi Online.

  Numele Dvs.
  * Email
  Cu ce va putem ajuta?
  Suntem Online!
  Feedback

  Ne puteti ajuta sa facem lucrurile cat mai bune?

  Ce parere aveti despre modulul de suport?