Politica de confidentialitate

SC INVESTCO MANAGEMENT SRL , in calitate de proprietar si administrator al siteului www.citytravels.ro , prin agentia de turism City Travels, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site .

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Agentia City Travels este operator de date cu caracter personal inscris sub nr. 26195 si are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: emiterea documentelor contabile (factura/chitanta daca e cazul de incasare cash) , emiterea  biletelor de avion, rezervarea de servicii si programe turistice, pentru efectuarea serviciilor  de cazare, serviciilor de masa, pentru emitere asigurari storno si medicale. In vederea procesarii solicitarii dumneavoastra sunteti obligat(a) sa furnizati datele cu caracter personal. Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat. Prin furnizarea datelor dumneavoastra personale intelegeti si sunteti de acord cu colectarea, prelucrarea si transferul acestora catre furnizori, companiile afiliate sau colaboratoare, partenerilor contractuali din tara si/sau strainatate.

Transferarea datelor dvs. personale in afara Spatiului Economic European: va vom transfera datele personale in afara Spatiului Economic European doar daca suntem obligati sa facem acest lucru prin lege sau in vederea executarii obligatiilor contractuale fata de dvs.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

– dreptul la informare (art. 12);

– dreptul de acces la date cu caracter personal (art. 13);

– dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art. 14);

– dreptul de opozitie (art. 15);

– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17);

– dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul agentiei City Travels, Str Emil Isac nr 17, Cluj Napoca sau prin mail la adresa contact@citytravels.ro. Datele dumneavoastra vor fi transferate in strainatate.Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

  • Ce informatii colectam: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, IP, data nasterii, varsta copiilor, apartenenta la sindicate, locul de munca, numele companiei (daca este aplicabil), numarul de inregistrare TVA (daca este cazul).
  • Cum utilizam datele dvs.: pentru scopuri de business si administrative (in special pentru a va contacta si pentru a procesa comenzile pe care le plasati pe site-ul nostru), pentru a ne indeplini obligatiile contractuale, pentru a de a promova bunurile si serviciile noastre si in legatura cu drepturile si obligatiile noastre legale.
  • Dezvaluirea datelor despre utilizatori catre parti terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs. – furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru functionarea afacerii, pentru respectarea obligatiilor legale.
  • Datele dvs. nu sunt vandute catre parti terte.
  • Cat timp sunt stocate informatiile dvs.: nu mai mult decat este necesar – in functie de obligatiile noastre contractuale si legale (ex. pentru a mentine arhive contabile), sau in functie de orice alt temei in baza caruia folosim informatiile (ex: consimtamant, obligatii contractuale, interese legitime).

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Securitatea datelor:

  • Agentia isi asuma sa implementeze masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura securitatea datelor personale, sa se asigure ca masurile sunt adecvate, cu un nivel de securitate corespunzator riscului, eficace din punct de vedere al confidentialitatii, integritatii, disponibilitatii si rezistentei continue ale sistemelor si serviciilor de prelucrare.

Clauze de neraspundere:

Site-ul www.citytravels.ro este un site cu continut informativ. SC Investco Management SRL, Agentia City Travels nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor. Aceste informatii pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice si pot fi confirmate de agentie numai in momentul efectuarii rezervarilor.
SC Investco Management SRL nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Investco Management SRL, Agentia City Travels.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea Investco Management SRL.

SC Investco Management SRL nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.citytravels.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

SC Investco Management SRL, Agentia City Travels actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti furnizori de servicii turistice.

SC Investco Management SRL nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.