Circuit Cambodgia

0
CERE OFERTA
Preț / pers. de la3,150 EUR
CERE OFERTA
Preț / pers. de la3,150 EUR
Nume si Prenume*
Email*
Telefon*
Data de plecare*
Nr. Adulti
Nr. Copii
Dată naștere copii
De unde doresti sa calatoresti/ Buget de pers
Conform legiilor nr. 677/2001 si 506/2004, sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie folosite pentru procesarea comenzii plasate pe site-ul agentiei City Travels si pentru a putea fi contactat. Sunt de acord sa primesc newsletter-ul agentiei City Travels cu ofertele de vacanta promovate.
Vă rugăm să acceptați toți termenii și condițiile înainte de a trece la pasul următor
Salvați în lista de dorințe

Adding item to wishlist requires an account

769

  Cere o ofertă personalizată

  Nume si Prenume*

  Email

  Telefon

  Dată plecare

  Nr. Adulti

  Nr. Copii

  Dată naștere copii

  De unde doresti sa calatoresti/ Buget de pers  Aveți o întrebare?

  Nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră de experți în domeniul vacanțelor premium și luxury, este pregătită oricând să va ofere cele mai bune oferte de călătorie.
  0728 995 296

  contact@citytravels.ro

  Newsletter

  cazare in camera dubla/ 8nopti
  Tip de masă: conform itinerar
  zbor din Bucuresti
  Cambodgia
  Descriere
    Ziua 01  PLECARE DIN BUCURESTI
    Ziua 02  SOSIRE IN SIEM REAP

  Dupa sosirea in Siem Reap, vei transferat la hotel. Seara vei lua cina intr-o ambianta locala si vei asista la un show folcloric traditional Apsara, specific culturii khmere.
  Regim mese – Cina

    Ziua 03  SIEM REAP

  Astazi vei descoperi Marele Oras Angkor Thom, ultima capitala a marelui Imperiu Khmer, care detine unele dintre cele mai renumite monumente din Angkor. Vei intra in oras prin Poarta de Sud, o impresionanta poarta de piatra, cu sculpturi infatisand elefanti si patru chipuri gigante. De fiecare parte se afla cate un rand cu 54 de zei sau demoni, tinand in mana sarpele sacru Naga. Din Angkor Thom vei continua cu vizita la Templul Bayon, aflat exact in centrul orasului. Particularitatea acestui monument este data de prezenta celor 54 de turnuri care reprezinta cele 54 de provincii ale puternicului Imperiu Khmer; fiecare turn are 4 fatade. Vei continua vizita cu Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Leprosilor, ambele impodobite cu basoreliefuri, ce reprezinta la randul lor importante atractii ale templului. Vei vizita Templul Ta Prohm, construit in mijlocul secolului al XII-lea de catre regele Jayavarman al Vll-lea in onoarea mamei sale. Vei vizita unul dintre cele mai mari temple din lume, magnificul Angkor Wat, considerat una dintre cele mai remarcabile realizari arhitecturale, construit in perioada domniei regelui Suryavarman II, in secolul al XII-lea.
  Regim mese – Mic dejun, Pranz

    Ziua 04  SIEM REAP – SIHANOUKVILLE – KOH RONG

  Dupa sosirea pe aeroportul din Sihanoukville vei fi transferat la hotel in Koh Rong.
  Regim mese – Mic dejun

    Ziua 05-08 KOH RONG

  Ai la dispozitie cateva zile in care poti sa iti petreci timpul liber asa cum doresti, inotand sau relaxandu-te pe plaja. Optional poti face o plimbare cu barca in Parcul National Ream.
  Regim mese – Mic dejun

    Ziua 09 KOH RONG – SIHANOUKVILLE – PHNOM PENH

  Ti se va asigura transferul de la hotelul din Koh Rong la aeroportul din Sihanoukville. Zbor intern Sihanoukville – Phnom Penh. La sosirea in Phnom Penh vei fi intampinat de ghidul local si transferat la hotel.
  Regim mese – Mic dejun

    Ziua 10 PLECARE DIN PHNOM PENH

  Vei vizita Palatul Regal din Phnom Penh unde vei admira cele doua pagode magnifice: Pagoda de Argint – cel mai important templu budist al capitalei si templul oficial al Regelui si Wat Prakeo (Templul lui Buddha de Smarald). Urcand scarile interioare de marmura a acestei pagode, vei observa statuia de smarald a lui Buddha. Vei vizita templul hindus Wat Phnom, cea mai veche constructie a orasului, ridicat in anul 1373 pe un deal artificial care da si numele orasului, in centrul unui mic parc situat pe Strada Sisowath. Vei fi transferat la aeroportul din Phnom Penh.
  Regim mese – Mic dejun

    Ziua 11 SOSIRE IN BUCURESTI
  Fotografii

  Zbor din:

  Bucuresti 

  Durata/Masa:

  8 nopti / conform itinerar

  Pretul/ persoana include:

  • bilet de avion dus-intors cu plecare din Bucuresti
  • taxele de aeroport
  • transfer aeroport-hotel-aeroport
  • cazare 8 nopti in camera dubla
  • regim de masa: conform itinerar

  Pretul nu include:

  • asigurarea medicala si storno
  • excursii optionale
  • alte cheltuieli personale
  • taxa de viza/taxa de intrare/iesire daca e cazul
  La ce să te aștepți
  • Siem Reap, Tara Angkor 4*, 2nopti cazare in camera dubla
  • Koh Rong, The Royal Sand Resort 5* , 5nopti cazare in camera dubla
  • Phnom Penh, Sun & Moon Urban Hotel 4* , 1noapte cazare in camera dubla
  • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Siem Reap, Phnom Penh - Bucuresti; Bilet de avion pentru zbor intern Sihanoukville - Phnom Penh / toate incluse in pret
  • Mesele mentionate in program sunt incluse: 8 Mic dejun, 1 Pranz, 1 Cina;
  • Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul, toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program sunt incluse.
  • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse. Viza turistica in Cambodgia se obtine la sosirea pe aeroport. 30 USD
  Localizare

  NOTA: Tarifele sunt valabile in functie de disponibilitati. La cerere va putem trimite oferte cu plecare din Frankfurt, Dusseldorf, cu alte tipuri de masa, alte date de plecare sau tarife pentru copii.

  Tarifele aferente zborurilor sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia cea mai mica disponibila in sistem la data realizarii ofertei. Ele nu sunt sub controlul nostru si se pot modifica oricand pana la emitere, in functie de reglementarile companiei aeriene. City Travels nu poate garanta tariful biletului de avion decat in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana isi poate rezerva dreptul de a modifica orarul de zbor.

  Proceed Booking