Circuit Madagascar

0
CERE OFERTA
Preț / pers. de la3,850 EUR
CERE OFERTA
Preț / pers. de la3,850 EUR
Nume si Prenume*
Email*
Telefon*
Data de plecare*
Nr. Adulti
Nr. Copii
Dată naștere copii
De unde doresti sa calatoresti/ Buget de pers
Conform legiilor nr. 677/2001 si 506/2004, sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie folosite pentru procesarea comenzii plasate pe site-ul agentiei City Travels si pentru a putea fi contactat. Sunt de acord sa primesc newsletter-ul agentiei City Travels cu ofertele de vacanta promovate.
Vă rugăm să acceptați toți termenii și condițiile înainte de a trece la pasul următor
Salvați în lista de dorințe

Adding item to wishlist requires an account

1190

  Cere o ofertă personalizată

  Nume si Prenume*

  Email

  Telefon

  Dată plecare

  Nr. Adulti

  Nr. Copii

  Dată naștere copii

  De unde doresti sa calatoresti/ Buget de pers  Aveți o întrebare?

  Nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră de experți în domeniul vacanțelor premium și luxury, este pregătită oricând să va ofere cele mai bune oferte de călătorie.
  0728 995 296

  contact@citytravels.ro

  Newsletter

  cazare in camera dubla/ 11nopti
  Tip de masă: conform itinerar
  Bucuresti
  Madagascar
  Descriere
    Ziua 01 ,   Circuit de grup cu insotitor Eturia Madagascar PLECARE DIN BUCURESTI
    Ziua 02 ,   Circuit de grup cu insotitor Eturia Madagascar SOSIRE IN ANTANANARIVO

  La sosirea pe aeroportul din Antananarivo vei fi intampinat de partenerul local dupa care vei fi transferat la hotel.

    Ziua 03 Circuit de grup cu insotitor Eturia Madagascar ANTANANARIVO – MORONDAVA – KIRINDY

  Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Antananarivo. Zbor intern Antananarivo – Morondava. Ti se va asigura transferul catre Kirindy pe un traseu de 45 de km care va dura aproximativ 2 ore.
  Regim mese – Mic dejun

    Ziua 04 ,   Circuit de grup cu insotitor Eturia Madagascar KIRINDY – MORONDAVA

  Astazi ni se va asigura transferul catre Kirindy pe un traseu de 45 de km care va dura aproximativ 2 ore. Parcul National Kirindy este locul unde vei putea repera una dintre speciile de fosa, cel mai mare carnivor din Madagascar, dar si alte animale rare, precum lemurul pitic, sobolanul zburator, broasca testoasa cu coada.Seara te vei intoarce in Morondava, dupa un drum ce va dura aproximativ 3 ore. Pe traseu vei face o oprire pe celebra Alee a Baobabilor, de unde vei putea admira superbul peisaj scaldat in lumina apusului. Impresionantele siluete ale baobabilor, pline de culoare si ridicandu-se semete spre cer sunt o imagine de neuitat, demna de imortalizat in fotografii. Vei pleca spre Morondava. Vei face o oprire pe celebra Alee a Baobabilor, de unde vei putea admira superbul peisaj scaldat in lumina apusului. Impresionantele siluete ale baobabilor, pline de culoare si ridicandu-se semete spre cer sunt o imagine de neuitat, demna de imortalizat in fotografii.
  Regim mese – Mic dejun

    Ziua 05 ,   Circuit de grup cu insotitor Eturia Madagascar MORONDAVA – ANTSIRABE

  Vei pleca spre Antsirabe unde vei ajunge dupa un drum de aproximativ 6 ore.
  Regim mese – Mic dejun

    Ziua 06 ,   Circuit de grup cu insotitor Eturia Madagascar ANTSIRABE – AMBOSITRA – RANOMAFANA

  Transfer catre Parcul National Ranomafana; pe traseu vei face o oprire in Ambositra. Vei vizita un atelier local din orasul Ambositra, oras renumit pentru mesterii sai, cei mai multi apartinand etnicilor Zafimaniry, specializati in sculptura in lemn. Dupa lasarea intunericului vei face o plimbare in Parcul National Ranomafana, pentru a observa diversele specii de animale nocturne.
  Regim mese – Mic dejun, Cina

    Ziua 07 ,   Circuit de grup cu insotitor Eturia Madagascar RANOMAFANA – FIANARANTSOA

  Vei explora Parcul National Ranomafana si vei descoperi numerosele specii de plante si animale endemice, intre care se numara si lemurienii galbeni, lemurienii de bambus si cei din specia sifaka. Vei fi transferat catre orasul Fianarantsoa, capitala etnicilor Betsileo, un important centru al productiei de vin si al plantatiilor de orez.
  Regim mese – Mic dejun

    Ziua 08 ,   Circuit de grup cu insotitor Eturia Madagascar FIANARANTSOA – AMBALAVAO – ISALO

  Transfer din Fianarantsoa catre Parcul National Isalo. Pe traseu vei face o oprire in Ambalavao. In popasul facut in Ambalavao, centru comercial si mestesugaresc din sudul regiunii Betsileo, vei vizita o crama si un centru de producere artizanala a hartiei a carei proces de fabricare este vechi de mai bine de cinci secole. De asemenea vei face o oprire la o mica rezervatie situata la 12 km de Ambalavao pentru a observa lemurienii cu coada inelata (Lemur catta) in mediul lor natural. Vei calatori catre Parcul Anja, ale carui incasari sunt folosite pentru a plati salariile invatatorilor locali. Vei face o plimbare de aproximativ doua ore in parc pentru a admira lemurieni si alte specii locale. Vei trece apoi pe langa faimoasele „3 Coline” si muntele „Pelerina Arhiepicopului”, loc sacru pentru localnici. Vei face o oprire in Ihosy, capitala triburilor Bara si vei continua drumul pe platourile de sol rosu Horombe inainte de a ajunge in Ranohira (Isalo).
  Regim mese – Mic dejun

    Ziua 09 ,   Circuit de grup cu insotitor Eturia Madagascar ISALO

  Vei face o incursiune in Parcul National Isalo. In functie de anduranta personala ghidul va stabili traseul de parcurs care este destul de dificil din cauza terenului. Vei face o oprire la o piscina naturala dupa care vei continua spre Canion des Singes, urmand ca mai apoi sa ajungi in Padurea Tapia.
  Regim mese – Mic dejun

    Ziua 10 ,   Circuit de grup cu insotitor Eturia Madagascar ISALO – TULEAR – IFATY

  Vei calatori spre Tulear, iar pe traseu vei putea admira peisajele dominate de arbusti si de arbori de baobab dar si mormintele Mahafaly, adevarate mausolee in culori vii, decorate cu coarne de zebu (o specie de vita adusa aici in secolul al XVIII-lea de catre colonistii din Asia de sud-est) si completate de stancile carstice iesite din mare cu milioane de ani in urma. Vei vizita Gradina Botanica (Arboretum) din Tulear. Gradina Botanica a fost creata in anul 1980 la initiativa unui biolog elvetian (Hermann Pétignat) si expune numeroase specii de plante specifice partii de sud-vest a Insulei Madagascar despre care vei afla mai multe detalii de la un ghid specializat. Vei calatori catre statiunea Ifaty.
  Regim mese – Mic dejun

    Ziua 11 ,   Circuit de grup cu insotitor Eturia Madagascar IFATY

  Vei petrece aceasta zi pe plajele din Ifaty bucurandu-te de soare sau de numeroasele sporturi nautice care se practica in zona. Pitorescul orasel Ifaty ofera turistilor iubitori ai marii o multime de oportunitati de a se bucura de timpul liber petrecut aici. Poti opta pentru scufundari, snorkeling, inot sau pur si simplu relaxare pe plajele scaldate de soare. De asemenea, poti alege sa faci o plimbare in larg, la bordul unei barci traditionale pescaresti Vezo. Daca doresti sa experimentezi ceva inedit, poti face o incursiune in padurea spinoasa, unde vei putea observa vegetatia luxurianta din sud, dominata de specii de euphorbia, baobabi, didieraceae sau aloe.
  Regim mese – Mic dejun

    Ziua 12 Circuit de grup cu insotitor Eturia Madagascar IFATY – TULEAR – ANTANANARIVO

  Transfer din Ifaty catre aeroportul din Tulear. Zbor intern Tulear – Antananarivo. La sosirea pe aeroportul din Antananarivo vei fi intampinat de partenerul local dupa care vei fi transferat la hotel.
  Regim mese – Mic dejun

    Ziua 13 ,   Circuit de grup cu insotitor Eturia Madagascar PLECARE DIN ANTANANARIVO

  Vei face un tur panoramic de oras in care vei descoperi cele mai importante atractii ale acesteia printre care se numara: orasul vechi colonial; situl Ambohimanga, unde se afla ruinele fostului palat regal; Lacul Anosy, Parcul Lemurienilor aflat la 12 km de oras, unde pot fi observate simpaticele vietati dar si crocodili, maimute, serpi si alte vietati specifice zonei. Astazi vei vizita situl arheologic Ambohimanga ce include cele mai importante vestigii regale precoloniale ale Madagascarului. Aflate la 21 de km de capitala situl este parte a patrimoniului mondial UNESCO din anul 2001 fiind cel mai important și cel mai bine conservat monument al Regatului Madagascar si precursorului sau, Regatul Imerina. Situl include resedinte si morminte ale mai multor conducatori din diferite perioade istorice si are o mare insemnatate pentru locuitorii malgasi. Late check-out inclus. Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Antananarivo.
  Regim mese – Mic dejun

    Ziua 14 ,   Circuit de grup cu insotitor Eturia Madagascar SOSIRE IN BUCURESTI
  Fotografii

  Zbor din:

  Bucuresti

  Durata/Masa:

  11 nopti / conform itinerar

  Pretul/ persoana include:

  • bilet de avion dus-intors cu plecare din Bucuresti
  • taxele de aeroport
  • transfer aeroport-hotel-aeroport
  • cazare 11 nopti in camera dubla
  • regim de masa: conform itinerar

  Pretul nu include:

  • asigurarea medicala si storno
  • excursii optionale
  • alte cheltuieli personale
  • taxa de viza/taxa de intrare/iesire daca e cazul
  La ce să te aștepți
  • cazare Antananarivo: Tamboho 4*
  • cazare Kirindy Mitea: Relais Des Kirindy lodge
  • cazare Morondava: Palissandre Cote Oust 3* sup
  • cazare Antsirabe: Arotel 3*cazare Ranomafana: Setam Lodge 3*
  • cazare Fianarantsoa: Zomatel 3* sup.cazare Isalo: Isalo Rock Lodge 4* sup.
  • cazare Ifaty: Le Paradisier 4*
  • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Antananarivo - Bucuresti; Bilet de avion pentru zbor intern Antananarivo - Morondava; Bilet de avion pentru zbor intern Tulear - Antananarivo;Mesele mentionate in program: 11 Mic dejun, 1 Cina; Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul; Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program; Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
  Localizare

  NOTA: Tarifele sunt valabile in functie de disponibilitati. La cerere va putem trimite oferte cu plecare din Frankfurt, Dusseldorf, cu alte tipuri de masa, alte date de plecare sau tarife pentru copii.

  Tarifele aferente zborurilor sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia cea mai mica disponibila in sistem la data realizarii ofertei. Ele nu sunt sub controlul nostru si se pot modifica oricand pana la emitere, in functie de reglementarile companiei aeriene. City Travels nu poate garanta tariful biletului de avion decat in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana isi poate rezerva dreptul de a modifica orarul de zbor.

  Proceed Booking