Cursuri scufundari Cluj

0
Cere ofertă / Preț persoană
Preț / pers. de la300 EUR
Cere ofertă / Preț persoană
Preț / pers. de la300 EUR
Nume si Prenume*
Email*
Telefon*
Data de plecare*
Nr. Adulti
Nr. Copii
Dată naștere copii
De unde doresti sa calatoresti/ Buget de pers
Conform legiilor nr. 677/2001 si 506/2004, sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie folosite pentru procesarea comenzii plasate pe site-ul agentiei City Travels si pentru a putea fi contactat. Sunt de acord sa primesc newsletter-ul agentiei City Travels cu ofertele de vacanta promovate.
Vă rugăm să acceptați toți termenii și condițiile înainte de a trece la pasul următor
Salvați în lista de dorințe

Adding item to wishlist requires an account

631

  Cere o ofertă personalizată

  Nume si Prenume*

  Email

  Telefon

  Dată plecare

  Nr. Adulti

  Nr. Copii

  Dată naștere copii

  De unde doresti sa calatoresti/ Buget de pers  Aveți o întrebare?

  Nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră de experți în domeniul vacanțelor premium și luxury, este pregătită oricând să va ofere cele mai bune oferte de călătorie.
  0728 995 296

  contact@citytravels.ro

  Newsletter

  Cluj Napoca
  piscina Casa Dinainte
  Descriere

  Team building/ Pachete corporate personalizate

  Daca team building-urile pe care le-ai facut pana in acest moment iti dau senzatia de ”deja vu” noi venim cu acea experienta de care ai nevoie. Diving-ul este o experienta noua si interesanta care iti va capta interesul si care va reusi sa iti satisfaca nevoia de cunoastere.

  Doresti ca personalul tau sa comunice si sa colaboreze mai eficient? Suna acum la 0751042720 si iti propunem un program Discover Scuba Diving personalizat!

   

  Discover Scuba Diving

  Discover Scuba Diving este o activitate care ajuta la formarea unei echipe puternice, imbunatateste moralul, creste abilitatile individuale, sporeste creativitatea, promoveaza loialitatea, increderea si cooperarea intre membrii echipei.

  Dupa finalizarea programului intreg personalul va fi pregatit sa inteleaga mai bine punctele forte si punctele slabe, permitandu-le sa lucreze mai bine in echipa si mai eficient.

  Daca doresti sa incerci Scuba Diving, dar inca nu esti hotarat sa te inscrii la un curs certificat iti recomandam programul Discover Scuba Diving, o introducere rapida si usoara a ceea ce este nevoie pentru a explora lumea subacvatica sub supravegherea directa a unui instructor acreditat SSI (Scuba School International) . Aceasta prima sesiune va avea loc in piscina.

  Noi iti vom furniza echipamentul necesar, mai intai te vei familiariza cu acesta, va fi o scurta sedinta de teorie privind tehnica scufundarilor si reguli ce trebuie respectate, apoi veti descoperi cat de usor este sa te deplasezi si sa respiri sub apa.

  Daca iti doresti mai mult vei putea afla toate informatiile necesare despre cursurile certificate SSI chiar de  la instructor.

   

  Inscrie-te la cursul open water diver

  -curs teoretic

  -curs practic (stabilirea flotabilitatii, golirea mastii, recuperarea regulatoarelor de presiune si a centurii de lestare)

  -examen scris (test grila)

  -certificare

  -locatia: piscina Casa Dinainte

  -pret:300 euro/persoana (reduceri pentru grupuri)

  In pret NU este inclusa si intrarea la bazin!

   

  Excursii tematice

  De asemenea poti sa te inscrii la expeditiile si excursiile tematice organizate de Scuba Zone si City Travels  atat in tara cat si in strainatate!

  Vei avea parte de o vacanta de neuitat alaturi de prietenii tai!

  scubazone.ro

  0751042720

  Fotografii

  Proceed Booking