fbpx

Safari Kenya

0
CERE OFERTA
Preț / pers. de la2,390 EUR
CERE OFERTA
Preț / pers. de la2,390 EUR
Nume si Prenume*
Email*
Telefon*
Data de plecare*
Nr. Adulti
Nr. Copii
Dată naștere copii
De unde doresti sa calatoresti/ Buget de pers
Conform legiilor nr. 677/2001 si 506/2004, sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie folosite pentru procesarea comenzii plasate pe site-ul agentiei City Travels si pentru a putea fi contactat. Sunt de acord sa primesc newsletter-ul agentiei City Travels cu ofertele de vacanta promovate.
Vă rugăm să acceptați toți termenii și condițiile înainte de a trece la pasul următor
Salvați în lista de dorințe

Adding item to wishlist requires an account

945

Aveți o întrebare?

Nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră de experți în domeniul vacanțelor premium și luxury, este pregătită oricând să va ofere cele mai bune oferte de călătorie.
0728 995 296

contact@citytravels.ro

Newsletter

cazare in camera dubla/ 6nopti
Tip de masă: conform itinerar
zbor din Bucuresti
Kenya
Descriere
Ziua 01 , 12.10.2021 Kenya SOSIRE IN NAIROBI

Dupa sosirea pe aeroportul din Nairobi vei fi transferat la hotel. Vei face un scurt tur panoramic al capitalei kenyene, pentru a descoperi principalele atractii turistice. Nairobi este cel mai reprezentativ oras al Kenyei, una dintre cele mai vibrante metropole africane. Printre atractiile orasului se numara Muzeul National, Muzeul Karen Blixen – casa memoriala a celebrei autoare a romanului Adio, Africa, modernul cartier financiar, cu turnurile sale din sticla si otel si bulevardele largi, marginite de palmieri, Gradinile Uhuru, Mausoleul Jomo Kenyatta, Muzeul de Arta Moderna Rahimtulla si Muzeul Cailor Ferate.
Regim mese – Cina

  Ziua 02 , 13.10.2021  Kenya NAIROBI – AMBOSELI

Vei vizita Giraffe Center. Deschis in 1979 in apropiere de Nairobi, acest sanctuar al girafelor are rolul de a proteja exemplarele aflate in pericol. Vei putea vedea mai multe subspecii, printre care si girafele Rotschild, pe cale de disparitie. Vei putea interactiona cu girafe de toate varstele si vei afla mai multe despre comportamentul si caracteristicile celor mai inalte animale din lume. Vei pleca spre Parcul National Amboseli. Ai ocazia unica de a face cunostinta cu locuitorii rezervatiei – celebrii maasai si de a cunoaste stilul lor de viata modest, in continua legatura cu natura inconjuratoare.
Regim mese – Mic dejun, Pranz, Cina

  Ziua 03 , 14.10.2021  Kenya AMBOSELI

Vei pleca intr-un safari in Parcul National Amboseli. Tinutul este presarat cu salcami izolati, care anunta apropierea treptata de savana africana. Parcul este celebru pentru populatia numeroasa de elefanti ce vietuiesc in acest tinut. In zilele senine piscurile marete acoperite de zapada ale Masivului Kilimanjaro vor domina permanent peisajul.
Regim mese – Mic dejun, Pranz, Cina

  Ziua 04 , 15.10.2021  Kenya AMBOSELI – LACUL NAIVASHA

Dimineata vei parasi Amboseli si vei ajunge la Nairobi, unde vei servi masa de pranz intr-un restaurant local. Apoi iti vei continua calatoria spre Parcul National Lacul Naivasha. Vei face un safari cu barca pe Lacul Naivasha. Situat in apropierea orasului cu acelasi nume, Lacul Naivasha este un lac de apa dulce, parte a Marelui Rift African. Vei putea vedea hipopotami dar si numeroase specii de pasari acvatice ori vigilentii vulturi pescari, plonjand din vazduh. Vei pasi pe Insula Crescent, inconjurata de apele Lacului Naivasha, ce a devenit cunoscuta in anii ’80 ca locatie de filmare pentru pelicula Out of Africa. Insula a fost la vremea aceea populata cu zebre, girafe, gazele Thomson si alte ierbivore provenind din parcurile si rezervatiile Kenyei, animale care si-au continuat apoi traiul pe insula, departe de pradatori. In prezent se fac plimbari pe jos, in compania unui ghid specializat, pentru a observa indeaproape animalele in mediul lor natural. La final vei fi transferat la lodge-ul situat pe malul lacului, in a carui gradina vei descoperi mai multe specii de maimute jucause, dar si antilope, zebre si chiar hipopotami.
Regim mese – Mic dejun, Pranz, Cina

  Ziua 05 , 16.10.2021  Kenya LACUL NAIVASHA – MAASAI MARA

Vei fi transferat catre rezervatia Maasai Mara. Vei face un safari de o jumatate de zi in Rezervatia Maasai Mara pentru a cunoaste indeaproape viata animalelor din savana.
Regim mese – Mic dejun, Pranz, Cina

  Ziua 06 , 17.10.2021 Kenya MAASAI MARA

Vei petrece intreaga zi de safari in cea mai frumoasa si mai populara rezervatie a Kenyei – Maasai Mara. Vei putea observa lei, leoparzi, gheparzi, hiene sau sacali. Maasai Mara este regiunea cu cea mai mare concentratie a vietii salbatice din lume.
Regim mese – Mic dejun, Pranz, Cina

  Ziua 07 , 18.10.2021  Kenya PLECARE DIN MAASAI MARA

Vei fi transferat de la lodge din Maasai Mara spre Nairobi. Vei servi masa de pranz la celebrul RESTAURANT CARNIVORE. Ti se va sigura transferul la aeroportul din Nairobi.
Regim mese – Mic dejun, Pranz

  Ziua 08 , 19.10.2021   Kenya SOSIRE IN BUCURESTI
Fotografii

Zbor din:

Bucuresti 

Durata/Masa:

6 nopti /conform itinerar

Pretul/ persoana include:

 • bilet de avion dus-intors cu plecare din Bucuresti
 • taxele de aeroport
 • transfer aeroport-hotel-aeroport
 • cazare 6 nopti in camera dubla
 • regim de masa: conform itinerar

Pretul nu include:

 • asigurarea medicala si storno
 • excursii optionale
 • alte cheltuieli personale
 • taxa de viza/taxa de intrare/iesire daca e cazul
La ce să te aștepți
 • cazare Nairobi: Tamarind Tree 4* sup.
 • cazare Amboseli: Kibo Safari Camp 4*
 • cazare Naivasha: Lake Naivasha Sopa Lodge 4*
 • cazare Maasai Mara: Mara Leisure Camp 4*
 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Nairobi - Bucuresti;
 • Mesele mentionate in program: 6 Mic dejun, 6 Pranz, 6 Cina;Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul;Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
 • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse;Viza turistica in Kenya se obtine la sosirea pe aeroport. 60 Euro
Localizare

NOTA: Tarifele sunt valabile in functie de disponibilitati. La cerere va putem trimite oferte cu plecare din Frankfurt, Dusseldorf, cu alte tipuri de masa, alte date de plecare sau tarife pentru copii.

Tarifele aferente zborurilor sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia cea mai mica disponibila in sistem la data realizarii ofertei. Ele nu sunt sub controlul nostru si se pot modifica oricand pana la emitere, in functie de reglementarile companiei aeriene. City Travels nu poate garanta tariful biletului de avion decat in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana isi poate rezerva dreptul de a modifica orarul de zbor.