Ski Romania

Lasa-ne un mesaj cu toate detaliile despre sejurul dorit (perioada, nr persoane, nr telefon, nume statiune)

Si va vom trimite o oferta personalizata in cel mai scurt timp!
   INFO STATIUNI SKI ROMANIA

  • Cu peste 100 de partii mai lungi sau mai scurte, domeniul schiabil din Romania este potrivit pentru iubitorii acestui sport care isi doresc o vacanta activa pe partie.

   Trimiteti-ne o cerere folosind FORMULARUL si va vom personaliza oferta recomandu-va cele mai bune optiuni pentru o vacanta distractiva pe partie.

   Fie ca va doriti un weekend distractiv la ski sau chiar o vacanta impreuna cu cei dragi, Romania are un domeniul skiabil vast, impartit in toate regiunile tarii, iar lista de mai jos va va indruma catre zona preferata:

   1. Cea mai cunoscuta si si apreciata de turisti este fara indoiala statiunea Poiana Brasov. Situata la o altitudine de 1020 m, Poiana Brasov are 7 partii moderne si un domeniul schiabil de aproximativ 25km. Aici veti gasi si una dintre cele mai lungi partii de ski din tara cu o lungime de aprox. 4752m, dar unele dintre cele mai dificile – Partia Lupului cu o lungime de 2605m si Sub teleferic de 2200m. Fiind una dintre cele mai moderne statiuni de ski din Romania, aici veti gasi 2 telecabine, 1 telegondola, 5 instalatii de teleschi si 2 de telescaun.

   2. Cu un domeniu schiabil de aproape 17km, Sinaia este statiunea montana in care veti gasi 3 partii de dificultate mare, 8 de dificultate medie si 4 partii usoare. Partiile sunt deservite de 8 instalatii pe cablu. Fiind aproape de cateva dintre cele mai indragite obiective turistice ale Romaniei, Sinaia este locatia ideala in care va puteti imparti timpul intre partie, vizite si relaxare.

   3. Una dintre cele mai apreciate partii din Romania – Clabucet – cu o lungine de 2100m si de dificultate medie, se afla in Predeal. Cu aprox. 7km de partii, cu 2 partii lungi de peste 2000m, statiunea montana atrage an de an mii de turisti care se bucura de zile pline de distractie si adrenalina. Avand 1 instalatie de nocturna, 1 telescaun si 3 instalatii de teleski, partiile din Predeal isi asteapta turistii pregatite sa le ofere o vacanta memorabila.

   4. Busteni este una dintre cele mai moderne statiuni de ski din Romania. Cu peste 10 partii de diferite lungimi si grade de dificultate, telescaune, 1 baby ski si o banda de transport, Busteni atrage an de an mii de iubitori ai ski-ului. In plus, cei care acum sunt initiati in tainele acestui sport se vor bucura sa afle ca aici vor gasi o partie special amenajata pentru incepatori, iar copiii se vor bucura cu siguranta de momentele petrecute in Fun Park-ul de aici.

   5. Cea mai veche statiune de ski a Romaniei, Paltinis, dispune de 5 partii de diferite dificultati, dar si de partii pentru snowboard sau sanie. Este o destinatie ideala pentru familiile cu copii mici pentru ca aici veti gasi o partie pentru baby ski, un fun park si o partie special amenajata pentru cei care incearca acest sport pentru prima data si isi doresc sa invete de la instructori autorizati.

   6. Transalpina Ski Resort este un domeniu schiabil inaugurat in 2012 si dispune de 7 partii dintre care 1 este de dificultate medie si 6 partii usoare. Promite ca pana la finalizarea proiectului sa fie inaugurati 80km de partii. In momentul de fata sunt functionale 1 telegondola, 1 telescaun si 1 instalatie de teleski. Fara doar si poate, domeniul schiabil ofera cele mai frumoase privelisti din Romania.

   7. Cu un domeniu schiabil de aprox. 26km, statiunea montana Straja atrage an de an mii de pasionati ai sportului de iarna. Avand instalatii de nocturna, 12 partii de ski de diferite grade de dificultate si instalatii de transport pe cablu bine puse la punct, Straja se mandreste si cu una dintre cele mai lungi partii de ski din Romania, cu o lungime de 8100m.

   8. Situata la peste 1600m altitudine, Ranca este o statiune montana cu 5 partii amenajate pentru incepatori sau avansati. Desi cea mai lunga partie este de numai 860m si este potrivita pentru cei de nivel mediu-avansat, locul va va oferi ocazia ideala sa va bucurati de cateva zile la ski impreuna cu cei dragi, mai ales ca aici veti gasi si o partie de sanius.

   9. Cea mai mare partie din Suior are o lungime de aproximativ 2200m, insa domeniul schiabil insumeaza 12 partii. Cele mai multe dintre ele sunt pentru schiorii avansati, insa sunt cateva si potrivite pentru cei incepatori sau cei de nivel mediu. Cu o instalatie de nocturna lunga de 1500m, 2 teleski-uri si 1 telescaun, partiile de la Suior sunt locul potrivit pentru cateva zile la ski. Trebuie mentionat si faptul ca aici veti gasi si o pista de tubing de 100m.

   10. O alta locatie foarte apreciata de pasionatii de ski este si statiunea Vatra Dornei. Situata in frumoasa Bucovina, statiunea atrage an de an mii de turisti care vor sa isi imparta vacanta intre vizite, relaxare, cunoasterea traditiilor si obiceiurilor stravechi si ski, bineinteles. Cu 4 partii de ski de diferite dificultati (cea mai lunga dintre ele avand aprox. 3200m), instalatii de nocturna si de producere a zapezii artificiale, 5 instalatii de cablu si o scoala de ski cu instructori autorizati, Vatra Dornei este una dintre cele mai apreciate zone de ski din Romania.

   Pentru a primi o oferta personalizata, nu ezitati sa completati FORMULARUL si va vom contacta in cel mai scurt timp.

  Proceed Booking