fbpx

Chile

Oferte Vacante Chile 2022
Atracții turistice
Condiții de Călătorie

Chile este o lunga fasie de pamant in care diversitatea peisagistica impresioneaza pe oricine. Aici descoperi ariditatea Desertului Atacama, plajele impresionante de la malul Oceanului Pacific, paduri dese, zone viticole, stepa Patagoniei sau muntii si campurii de gheata. 

Orice vacanta in Chile incepe cu vizitarea capitalei Santiago de Chile. Dinamic si cosmopolit, Santiago de Chile este un oras in care poti explora strazile cochete unde vei descoperi numeroase galerii de arta, boutique-uri de lux, o varietate de restaurante excelente sau o viata de noapte vibranta. 

Faimos pentru peisajele spectaculoase si o fauna bogata, Parcul National Torres del Paine iti va dezvalui ape turcoaz, ghetari si coarnele falnice din granit ale muntilor. Profita din plin de cele 17 ore de lumina din timpul verii si nu pierde rasaritul, cand varful masivului Torres del Paine pare colorat in violet si rosu. 

Desertul Atacama, cel mai arid desert de pe Pamant, ofera un peisaj uimitor, iar suprafata sa seamana izbitor cu suprafata Lunii, gratie depozitelor de sare care dau solului o culoare alba.

Viziteaza San Pedro de Atacama si bucura-te de peisajele unice in lume. Vastele zone cu sare, gheizere active si lagune de un albastru intens sunt doar cateva dintre elementele specifice acestei regiuni.

Boem si colorat, labirintul de dealuri din Valparaiso a inspirat de mult poeti si scriitori. Vei descoperi la fiecare pas o cladire cocheta, o galerie de arta remarcabila, strazi inguste sau privelisti impresionante care se dezvaluie la capatul unei plimbari cu furnicularul.

Oferte vacante Chile 2022 Cazare, masa, zbor inclus- plecare din Bucuresti sau Budapesta! Cere oferta! Profita de cel mai bun pret!

Accesand link-ul de mai jos aveti toate informatiile:

https://www.mae.ro/travel-conditions/3680

Oferte vacante Chile 2022 Cazare, masa, zbor inclus- plecare din Bucuresti sau Budapesta! Cere oferta! Profita de cel mai bun pret!

Sortează după

CERE OFERTA

Discover Argentina, Chile & Brazilia

Preț / pers. de la4,350 EUR
cazare in camera dubla/ 15nopti
Tip de masă: conform itinerar
Bucuresti
Argentina/Chile/Brazilia

taxe incluse/ transfer aeroport inclus

0

  Cere o ofertă personalizată

  Nume si Prenume*

  Email

  Telefon

  Dată plecare

  Nr. Adulti

  Nr. Copii

  Dată naștere copii

  Destinatia/Aeroport de plecare/ Buget de pers  Newsletter