fbpx

Modalitati de plata

cu City Travels

Agenția de turism City Travels pune la dispozitia clientilor sai mai multe modalităti de plata pentru a se putea achizitiona in deplina siguranta serviciul turistic dorit. Agentia noastra garanteaza rapiditate, siguranta si protejarea datelor personale.


Modalități de plată:

  • Plata NUMERAR

Plata la sediul agentiei City Travels  str. Avram Iancu 28, Ap 7 ,  Cluj-Napoca, jud. Cluj.

Plata serviciilor turistice in numerar se poate face in Lei sau Euro (cursul Bancii Transilvania de la data emiterii facturii). Agentia noastra va emite documentele necesare: factura fiscala si chitanta, documentele calatoriei dvs.

 

  • Depunere in cont bancar

Dacă alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail factura fiscala pe baza careia puteti opera plata , astfel:

Depunere de numerar la oricare sucursala a BANCII TRANSILVANIA, din Cluj-Napoca sau alta localitate, la care agentia City Travels are deschise conturile bancare in lei si euro. Depunerea de numerar se va face in baza facturii primite de dvs. pe e-mail si a cartii de identitate. In aceste conditii banii dvs. intra imediat in contul agentiei de turism.

 

CITY TRAVELS are conturi bancare deschise la BANCA TRANSILVANIA:

IBAN (RON): RO47BTRL01301202940241xx

IBAN (EUR): RO93BTRL01304202940241xx

Cod Swift BTRLRO22

 

  • Ordin de plata

Prin transfer bancar de la orice banca unde aveti deschis un cont, completand un ordin de plata cu valoarea inscrisa in factura transmisa pe e-mail sau pe fax. Dupa aprobarea platii banca dumneavoastra va transfera bani in contul nostru in maxim 48 ore.

 

  • Plata cu cardul:

1.  la agentie: Prin debitare cu ajutorul POS-ului,  la sediul nostru.

2. la distanta: Pentru plata cu carte de credit de la distanta, in urma solicitarii dumneavoastra, veti primi pe adresa de mail un link cu ajutorul caruia se va putea plati online.
Plata online este considerata confirmata in momentul acceptarii ei de catre euplatesc.ro si a primirii chitantei de plata online de la euplatesc.ro prin e-mail.