Africa de Sud

Oferte vacante Africa de Sud
Atracții turistice
Condiții de Călătorie

Africa de Sud a devenit a devenit una dintre cele mai apreciate destinatii turistice din lume datorita diversitati pe care o poti gasi aici, de la parcuri naturale unice la plaje si peisaje uimitoare.
Pe langa faptul ca aici poti face safari unde vei intalni cele cinci mari mamifere africane – leul, elefantul, leopardul, bizonul și rinocerul, vei descoperi triburi cu traditii de sute de ani, dar si o diversitate de culturi africane, asiatice si europene.

Cu o istorie bogata, Africa de Sud este apreciata in special de iubitorii de natura si de curiosii care ajung aici pentru a experimenta senzatii unice in viata salbatica.

Parcul National Kruger, Rezervatia Hluhluwe-Umfolozi, Parcul National de Elefanti Addo sau Rezervatia Gondwanasunt atractiile de top pentru iubitorii de safari. Trebuie sa stiti doar atat: safariul este o experienta care trebuie traita macar o data in viata, iar o data ajunsi intr-un parc national veti fi cuprinsi de o stare de uimire continua, iar faptul ca veti putea vedea animalele in mediul lor natural va fi un lucru pe care nu-l veti uita niciodata.

Orice vacanta aici trebuie sa includa cateva zile in capitala legislativa a Africii de Sud – Cape Town – un centru cosmopolit cu o viata culturala impresionata plina de creativitate, culoare si o ambianta relaxanta. Veti fi fascinati pe peisajele uimitoare, de la arhitectura impresionanta la plajele cu nisip fin sau stancile din jurul peninsulei pana la muntii care se inalta mareti in zare.

Oferte Vacante si Sejururi Africa de Sud , Zbor inclus din Bucuresti! Cere oferta! Descopera Africa cu City Travels!

Accesand link-ul de mai jos aveti toate informatiile:

https://www.mae.ro/travel-conditions/3663

Sortează după

Unde doresti sa calatoresti?

  Cere o ofertă personalizată

  Nume si Prenume*

  Email

  Telefon

  Dată plecare

  Nr. Adulti

  Nr. Copii

  Dată naștere copii

  Destinatia/Aeroport de plecare/ Buget de pers  Proceed Booking