Madagascar

Oferte vacante Madagascar 2024-2025
Oferte vacanțe Madagscar
Atracții turistice
Condiții de Călătorie

Oferte Vacante si Sejururi Madagascar  2024-2025,  zbor inclus  din Bucuresti ! Vacante Deluxe!  Alege ofertele City Travels!  

Marea Insula Rosie – cum mai e denumita insula Madagascar datorita culorii solului, este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Oceanul Indian pentru iubitorii de natura.

Parcul National Isalo, este mai faimos pentru peisajele sale decat pentru faina de aici. Parcul, infiintat in 1962, protejeaza peste 80.000 de hectare de teren cu platouri, canioane, chei și piscuri. Depozitele de fier si minerale confera formatiunilor de roca un curcubeu de culori, iar flora parcului include peste 238 de plante endemice si fauna include 82 de specii de pasari, 33 de specii de reptile, 15 specii de batracieni, 14 specii de mamifere si 14 specii de lemurieni.

Ranomafana, este fara indoiala unul dintre cele mai spectaculoase parcuri nationale din Madagascar. Usor accesibil cu masina,  cu o biodiversitate impresionanta (12 specii de lemuri pot fi vazuti aici), cu paduri tropicale si cascade uimitoare, este cu siguranta unul dintre cele mai vizitate parcuri din tara.


Oferte Vacante si Sejururi Madagascar 2024-2025 ,  zbor inclus  din Bucuresti ! Vacante Deluxe!  Alege ofertele City Travels!  

Accesand link-ul de mai jos aveti toate informatiile
https://www.mae.ro/travel-conditions/12235

Oferte Vacante si Sejururi Madagascar 2024-2025,  zbor inclus  din Bucuresti ! Vacante Deluxe!  Alege ofertele City Travels!  

Unde doresti sa calatoresti?

  Cere o ofertă personalizată

  Nume si Prenume*

  Email

  Telefon

  Dată plecare

  Nr. Adulti

  Nr. Copii

  Dată naștere copii

  Destinatia/Aeroport de plecare/ Buget de pers  Proceed Booking