SUA

Oferte vacante si circuite SUA 2024-2025

Descopera SUA! 🌞 Vezi Oferte Vacante si Circuite  SUA 2024-2025! 🛫Experiente de neuitat! ❤️ Preturi avantajoase! Oferte cu zbor inclus  din Bucuresti ! Vacante Deluxe! Oferte Revelion Exotic!  Alege ofertele City Travels!

Unde doresti sa calatoresti?

CONDITII DE CALATORIE
DESPRE SUA

Accesand link-ul de mai jos aveti toate informatiile:

https://www.mae.ro/travel-conditions/3749

 

 

New York, cel mai vizitat si cosmopolit oras din Statele Unite si unul dintre cele mai importante orase din lume; Times Square, New York – cel mai plin de viata loc din New York este vestit pentru teatrele, cinematografele si fantasticele sale reclame.

Las Vegas – cea mai populara destinatie turistica din statul Nevada si un oras cu faima internationala in ce priveste jocurile de noroc, cumparaturile si distractia; Las Vegas este unul din cele mai frumoase orase de pe glob si una dintre cele mai populare destinatii turistice

Miami, un oras vibrant si plin de culoare, unde te poti bucura de climatul cald si plajele intinse

Cascada Niagara – situata intre statul New York si provincia canadiana Ontario, este una dintre cele mai spectaculoase minuni naturale de pe continentul nord american.

Parcul National Yellowstone – este asezat pe un imens punct fierbinte, de unde se ridica la suprafata roca din mantaua topita.

Marele Canion – sculptat de-a lungul a milioane de ani de catre raul Colorado atinge o adancime de peste 1,6 km si o lungime de aproape 450 km.

 

  Cere o ofertă personalizată

  Nume si Prenume*

  Email

  Telefon

  Dată plecare

  Nr. Adulti

  Nr. Copii

  Dată naștere copii

  Destinatia/Aeroport de plecare/ Buget de pers  Proceed Booking