fbpx

Peru

Oferte vacante Peru 2022
Atracții turistice
Condiții de Călătorie

Oferte vacante Peru 2022 Cazare, masa, zbor inclus- plecare din Bucuresti sau Budapesta! Cere oferta! Profita de cel mai bun pret!

Peru este una dintre cele mai variate tari din lume. Este o natiune multiculturala, plina de traditii, o gastronomie unica, vaste rezervatii naturale si gazduieste 12 site-uri incluse in Patrimoniului Mondial UNESCO. 

Peru este sinonim cu frumusetea naturala si se afla in top 10 cele mai diverse tari din lume din punct de vedere biologic. Aceste detine peste 200 de arii naturale protejate, 14 parcuri nationale, 15 rezerve nationale, 9 sanctuare nationale si 11 zone rezervate si gazduieste peste 1800 de specii de pasari si 10% din toate speciile de reptile, mamifere si pesti care exista pe Pamant, dar si are 3500 de soiuri de orhidee.

Lima este un oras pe care il vei iubi din prima clipa si asta nu pentru ca este singura capitala sud-americana construita pe coasta Pacificului, ci si datorita istoriei sale impresionante. restaurantele si barurile care ofera experiente si arome traditionale.

Arequipa, legendarul Oras Alb amplasat la poalele vulcanilor, este locul unde istoria poate fi simtita in aer. Cele peste 500 de case impresionante din epoca coloniala ii readuce pe vizitatori in vremurile in care arhitectura si traditia europeana se imbina cu cea andina. 

Cel mai inalt lac navigabil din lume – Lacul Titicaca – ofera un spectacol extraordinar celor care ajung aici. Insulele Taquile, Amantani si insulele plutitoare Uros iti ofera oportunitatea de a experimenta traditiile si obiceiurile comunitatilor care au invatat sa traiasca in deplina armonie cu natura. 

Machu Picchu este parte din Patrimoniu UNESCO si mandria Peru-ului. Amplasat intr-un varf de munte si construit din blocuri de piatra enorme, Machu Picchu a fost cel mai important centru religios, politic si cultural al imperiului incas. 

Oferte vacante Peru 2022 Cazare, masa, zbor inclus- plecare din Bucuresti sau Budapesta! Cere oferta! Profita de cel mai bun pret!

Accesand link-ul de mai jos aveti toate informatiile:

https://www.mae.ro/travel-conditions/3734

Sortează după

CERE OFERTA

Circuit Peru

Preț / pers. de la3,130 EUR
cazare in camera dubla/ 8nopti
Tip de masă: conform itinerar
zbor din Bucuresti
Peru

taxe incluse, transfer aeroport inclus

0

  Cere o ofertă personalizată

  Nume si Prenume*

  Email

  Telefon

  Dată plecare

  Nr. Adulti

  Nr. Copii

  Dată naștere copii

  Destinatia/Aeroport de plecare/ Buget de pers  Newsletter