fbpx

SUA

Vacanțe
Atracții turistice
Condiții de Călătorie
Harta

Oferta vacanta, sejur, excursie SUA 2021-2022 – City Travels! Descopera SUA cu City Travels!Cele mai bune oferte!Un sejur de vis!

Statele Unite ale Americii a lasat impresii tuturor datorita cinematografiei si televizorului insa nimic din acestea nu te poate pregati pentru orizontul de neuitat al Manhattan-ului, prima calatorie intr-un taxi galben, tarabele cu hamburgeri omniprezente, vasta intindere a preeriei, acordurile dulci ale jazzului din New Orleans sau excesul de lumina al Las Vegasului.

Oferta vacanta, sejur, excursie SUA 2021-2022 – City Travels! Descopera SUA cu City Travels!Cele mai bune oferte!Un sejur de vis!
ATRACTII TURISTICE

Fara doar si poate, Statele Unite ale Americii are ce arata turistilor. Pronind de la zgarie-norii din New York pana la la minunile naturale din Yellowstone si Alaska sau plajele insorite din California, Florida si Hawaii.

In cateogia celor mai atractive obiective turistice din SUA putem nominaliza:
Times Square, New York – cel mai plin de viata loc din New York este vestit pentru teatrele, cinematografele si fantasticele sale reclame.
Las Vegas – cea mai populara destinatie turistica din statul Nevada si un oras cu faima internationala in ce priveste jocurile de noroc, cumparaturile si distractia.
Cascada Niagara – situata intre statul New York si provincia canadiana Ontario, este una dintre cele mai spectaculoase minuni naturale de pe continentul nord american.
Parcul National Yellowstone – este asezat pe un imens punct fierbinte, de unde se ridica la suprafata roca din mantaua topita.
Manhattan – este unul dintre cele cinci cartiere ale faimosului New York, fiind reprezentativ pentru stilul de viata.
Marele Canion – sculptat de-a lungul a milioane de ani de catre raul Colorado atinge o adancime de peste 1,6 km si o lungime de aproape 450 km.

ARTA CULINARA

In marile orase restaurantele sunt moderne si iti ofera o gama foarte variata de specificuri culinare, preturi si facilitati. Exista si multe tipuri de baruri, de la saloane elegante si cafenele pana la carciume si pub-uri englezesti. Specialitatile nationale americane sunt friptura de pui, hamburgerii si placinta cu mere. Bauturile nationale sunt Coca-Cola, Espresso, vinurile regionale si berea.

DE CE SUA?

Statele Unite ale Americii ofera o combinatie minunata de orase mari, orase mici, terenuri agricole, poduri, deserturi, munti, preerii. De la campiile sale vaste, muntii acoperiti cu zapada, padurile si formatiunile din roca la zgarie-nori si o scena culturala deosebita, Statele Unite ale Americii este un colaj al extremelor.
Statele Unite este o tara imensa de explorat, care ofera ceva pentru fiecare calator. Pentru iubitorii de aer liber, relieful variat ofera activitati numeroase in munti (ex. Muntii Stancosi, Muntii Appalachi), pe Mississippi- cel mai mare fluviu cu cei mai multi afluenti, in California si Florida deserica dar si in padurile tropicale din Hawai.
Peisajul artificial este la fel de impresionant ca cel natural. Desi New York City este cel mai dens populat cu zgarie-nori, inclusiv Chrysler Building si Empire State Building, in alte orase veti gasi o arhitectura admirabila: in Chicago – Sears Tower si bineinteles Casa Alba din Washington DC.

Oferta vacanta, sejur, excursie SUA 2021-2022 – City Travels! Descopera SUA cu City Travels!Cele mai bune oferte!Un sejur de vis!

Pentru cetatenii romani care calatoresc in SUA, intrarea se poate face, de regula, numai pe baza unui pasaport valabil in care a fost aplicata o viza eliberata de o misiune diplomatica sau consulara americana din strainatate, aflata in termen de valabilitate. Sederea pe teritoriul SUA este limitata la cea permisa prin documentul emis, respectiv viza sau permis de sedere.

Clima este temperata, in cea mai mare parte, dar tropicala in Hawaii si Florida, arctica in Alaska, semiarida in marile campii la vest de fluviul Mississippi, si arida in Marele Bazin din sud-vest. Temperaturi joase se intalnesc iarna in nord-vest, ameliorate ocazional in ianuarie si februarie de vanturi calde. Temperatura variza in iulie intre 18C in Seattle si 28C in New Oleans, iar in ianuarie, intre -10C la Minnieapolis si 13C la Los Angeles.

Sortează după

  Cere o ofertă personalizată

  Nume si Prenume*

  Email

  Telefon

  Dată plecare

  Nr. Adulti

  Nr. Copii

  Dată naștere copii

  Destinatia/Aeroport de plecare/ Buget de pers  Newsletter