Italia

Nu exista nici un tur disponibil pentru aceasta locatie, ora si / sau data selectata insa va putem face o oferta personalizata. Va rog sa ne trimiteti mai multe informatii despre oferta dorita la adresa de e-mail: contact@citytravels.ro

  Total: Nici un Sejur gasit .    VizualizareToate

  Cauta un Sejur

  Nu este ceea ce cautati? Incercati din nou cautarea

  Italia este situata in sudul continentului Europa si este formata dintr-o peninsula in forma de cizma si doua insule: Sardinia si Sicilia. Suprafata Italiei este de 300.000 kmp si are o populatie de 58.600.000 locuitori. Italia are a cincea densitate a populatiei europene, ca marime, ajungand la un numar de 196 de oameni pe km patrat.

  Se invecineaza la nord cu Austria si Elvetia, la nord-vest cu Franta si la nord-est cu Slovenia. Italia inconjoara doua enclave San Marino si Vatican si are o enclava pe teritoriul Elvetiei numit Campione Italia. Clima este continentala, cu o temperatura medie de 1.5 grade C in ianuarie si de 24 grade C in iulie.

  Italia atrage anual peste 45 de milioane de turisti, fapt ce o plaseaza pe locul 5 intr-un clasament mondial. Italia poate fascina orice turist! Turistii aleg Italia pentru vremea mediteraneana, plajele mediteraneene, turismul montan, monumentele antice, bucataria traditionala, spectacolele de moda, galeriile de arta…Nu trebuie sa uitam Vaticanul, care atrage anual peste 4,2 milioane de turisti.

  INFORMATII GENERALE

  • Pastrati  in locuri sigure documentele si valorile personale, biletele de calatorie banii si cartile de credit si nu le expuneti  in mod vizibil asupra dumneavoastra sau  in masini.
  • Masinile trebuie  incuiate si asigurate cu sisteme de alarma.
  •  In cazul calatoriei cu autobuzul sau trenul pastrati atentia asupra bagajelor pe  intreaga durata a calatoriei.
  • Pentru iesirile  in orase,  in special  in zonele aglomerate, lasati documentele personale la hotel si pastrati numai o copie a actelor de identitate (pasaport, permis de sedere).
  • Zonele de risc se afla  in general, la periferiile marilor orase, care trebuie evitate pe cat posibil  in special noaptea.
  In cazul unor incidente care afecteaza siguranta persoanei sau a bunurilor, va recomandam contactarea celui mai apropiat birou al politiei.  In cazul pierderii pasaportului romanesc, va recomandam sesizarea atat a biroului local de politie, cat si oficiul consular roman cel mai apropiat.
  In cazul unor incidente grave (accidente, talharii), care necesita interventia imediata a autoritatilor italiene, trebuie apelate urmatoarele numere de urgenta:
  • 113 – Politia
  • 112 – Carabinierii
  • 118 – Salvarea (Pronto Soccorso)
  Va recomandam sa urmariti  in permanenta anunturile si recomandarile facute de autoritatile italiene si sa accesati periodic pagina web a Ministerului roman al Afacerilor Externe (www.mae.ro).
  Pentru evenimente periculoase sau cu caracter exceptional pot fi apelate urmatoarele telefoane de urgenta:
  • Ambasada Romaniei la Roma – 0039/3452302489;
  • Consulatul General al Romaniei la Milano – 0039/3661081444;
  • Consulatul General al Romaniei la Torino – 0039/3483779223.

  Se incarca Harti
  Vizualizare
  Normal Miezul noptii Festival familie Open dark Riverside Ozan
  Locatia mea Ecran complet
  0
  Connecting
  Te rog să aștepți...
  Trimiteti un mesaj?

  Ne pare rau, suntem offline acum. Trimiteti va rugam un mesaj.

  Numele Dvs.
  * Email
  Cu ce va putem ajuta?
  Telefon
  Subiect
  Trimite Mesaj

  Aveti nevoie de ajutor? Discutati cu noi Online.

  Numele Dvs.
  * Email
  Cu ce va putem ajuta?
  Suntem Online!
  Feedback

  Ne puteti ajuta sa facem lucrurile cat mai bune?

  Ce parere aveti despre modulul de suport?