Spania

Nu exista nici un tur disponibil pentru aceasta locatie, ora si / sau data selectata insa va putem face o oferta personalizata. Va rog sa ne trimiteti mai multe informatii despre oferta dorita la adresa de e-mail: contact@citytravels.ro

  Total: Nici un Sejur gasit .    VizualizareToate

  Cauta un Sejur

  Nu este ceea ce cautati? Incercati din nou cautarea

  Prezentare Spania – Spania este a doua cea mai vizitata tara din lume, dupa Franta, atragand anual peste 60 de milioane de turisti. Turismul estival este foarte bine dezvoltat gratie climatului bland, plajelor foarte intinse si a unicitatii marii Mediteraneene. Nu trebuie uitat nici turismul cultural, balneoclimateric sau religios, dar Spania exceleaza si in domeniul turismului montan. Cu un intins sistem montan, al doilea din Europa, Spania si-a dezvoltat puternic regiunile de schi, fapt ce atrage numerosi turisti in fiecare an.

  Nu trebuie sa uitam viata de noapte din Spania, atat de apreciata de turisti si de localnici.Barcelona este cunoscuta ca principala atractie de noapte, dar sa nu uitam de Ibiza sau Mallorca, destinatii majore pentru petreceri in timpul verii.

  Se incarca Harti
  Vizualizare
  Normal Miezul noptii Festival familie Open dark Riverside Ozan
  Locatia mea Ecran complet